quienes contactar instalaciones

 

EXEMPLE D'INSTAL·LACIONS PER A:

line
bomba de calor bomba de calor bomba de calor

Les bombes de calor utilitzen només el calor del medi ambient, és a dir, l'energia que està dins l'aire, i ho transmeten a l'aigua de la piscina en un procés net, eficient, ecològicament segur i molt rentable. Per això es necessita energia elèctrica (compressor) i finalment es multiplica aquesta energia emprada per 3 a 5, dependent de l'estació de l'any. SISTEMAS MANCLIMA, S.L li proporciona el bany a la seva piscina coberta durant tot l'any, amb temperatura garantida, de manera segura, sense dependre de gasoli, antiestètiques instal·lacions o agents contaminants que poden malmetre el medi ambient.

Com funciona?
1) El ventilador envia aire a través de l'evaporador.

2) L'evaporador té refrigerant circulant al seu interior. En absorbir l'energia de l'aire, el refrigerant canvia l'estat, de líquid a gas.

3) El gas passa a través del compressor i es comprimit creant un gas calent.

4) Aquest gas calent és bombejat al condensador o intercanviador de calor, on es produeix la transmissió de calor entre el agua de la piscina i el gas calent. El gas calent es refreda i quan baixa la pressió canvia una altra vegada el seu estat, aquesta vegada de gas a líquid per poder absorbir un altre cop energia de l'aire de l'ambient.

5) El procés torna a començar.

manclima
 

<<EXEMPLE ANTERIOR<<


CONTACTE:
Si vostè està interessat en contactar amb nosaltres per un pressupost sense compromís, faci-ho als telèfons indicats.

Sistemas Manclima, S.L.  -  Apartat de correus 330  - 
C/ Pintor Serra Santa, 18 - local 9  -  08860 Castelldefels / BARCELONA
Tels.: 93 636 63 40  -  Fax: 936366340  -  Mòbil: 615 271 652 
mail: manclima@manclima.es